árak, akciók

Áraink minden esetben egyedi számítást igényelnek, mivel nincs két egyforma felület, felhasználás.

Az árajánlat készítés minden esetben ingyenes. Ahhoz, hogy megközelítőleg pontos árajánlatot tudjunk adni, a következő információkra van szükségünk, néhány kép nagy segítséget jelent, ill. megbeszélés szerint személyes megtekintés/egyeztetés szükséges. Amennyiben az alábbi információk birtokában van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és a lehető legrövidebb időn belül, személyre szabott árajánlatot készítünk.

Milyen alapfelületre kell felvinni?
Beton felületnél minden esetben előkészítés/alapozó szükséges. Friss betonnál legalább 28 napos kötési idő után lehet a bevonatot felvinni. Legalább 1,5 MPa húzószilárdság (C16-C20 minőség min.), max. 4-5 % nedvességtartalom megengedett. Negatív víznyomás esetén nem készíthető bevonat. Fém alapfelület esetén többnyire elegendő a felület homokszórása, min. Sa 2 fokozat. Előzőleg festett/fényezett alapfelületnél további vizsgálat szükséges, de általában elegendő P80 gépi csiszolás, szükség szerint gyorsan száradó tapadóhíd/alapozó felvitele. A poliurea típusát minden esetben a kezelt felülettől/igénybevételtől függően választjuk meg.

Milyen a kívánt bevonat vastagsága?
A poliurea bevonat már 1 mm vastagságban is kiváló védelmet nyújt. Mindazonáltal, vízszigetelésnél (betontartályok, medencék) min. 2 mm ajánlott, a maximális repedésáthidaló funkció miatt. Platóbevonatok esetében átlagosan 2-3 mm vastagon szórjuk, így egy rendkívül kopás/ütésálló felületet kap a jármű. Extrém esetekben akár 3-10mm vastag bevonat is indokolt lehet, nagyon magas igénybevétel/koptató hatás esetén.

Milyen színben legyen a bevonat?
Jelenleg fekete alapszínnel dolgozunk, de egyedi színek is megoldhatóak nagyobb mennyiségnél. Mechanikai behatásoknak kevésbé kitett felületek esetén 2K poliuretán fedőfestésre is van lehetőség, gyakorlatilag bármilyen színben, matt, selyemfényű ill. magasfényű változatban.

Mekkora a felület?
Természetesen a felület nagyságától is függ a kivitelezés ára.

A kivitelezés körülményei
Könnyű hozzáférhetőség esetén csapatunk gyorsabban, egyszerűbben tud dolgozni, de mélyben/magasban/fekve/kúszva is megoldjuk a feladatot! A poliurea szórást megelőző előkészítő munkák is nagyban befolyásolják az árat (csiszolás, alapozás, régi bevonat eltávolítása, stb.). Minden esetben legalább 2 x 16A áramvételi lehetőség szükséges, de 3x20A még jobb a zökkenőmentes munkához.

A K C I Ó !
Korlátozott ideig, most csak 139.000.- Ft-ért (+áfa) elkészítjük Önnek pick-up platóbevonatát!* Reggel elhozza autóját, délután használhatja!
*Az akció fekete színű bevonatra vonatkozik. Az árajánlat eu és japán pick-up típusokra vonatkozik; kisebb, vagy nagyobb felületnél (pl. USA típusok) kérje egyedi ajánlatunkat! Az esetleges régi platóbélés eltávolítását / korrodált, rozsdás felületek kijavítását az ár nem tartalmazza.